ЖИЛИЩА

Проект на двуетажна семейна къща "Никол" в гр. Пловдив

Популярен 

 Проекти на къщи от 200-300 кв.м / 3836 разглеждания

206.00 кв.м

Този класически проект на двуетажна семейна къща е създаден за гр. Пловдив.

Къщата е свободностояща и предлага гледки във всички посоки на имота.

Помещенията за основните активности са разположени в южната и източната част, а пред входа е предвидена малка, гостоприемна веранда.

Къщата предлага на своите обитатели 4 спални, 2 бани, 2 тераси, веранда и котелно помещение, които побира на разгъната застроена площ от 206 кв. м.

Фасадата е в леко сантиментален стил, напомнящ класическата архитектура на последните десетилетия на миналия век, но с приятно осъвременена визия и модерни довършителни материали. Непретенциозна и изчистена, тя създава усещането за стабилност и комфорт.

На първото ниво са ситуирани просторна дневна с отворен план, която заема цялата южна част на етажа. Мястото на кухнята е обособено чрез лека ниша в стената, която позволява вграждане на кухненските шкафове. Големите прозорци на три от стените, както и камината, създават условия за целогодишен уют в помещението.

Тук са разположени и спалнята за гости, единият санитарен възел, както и котелното, което има удобен допълнителен вход откъм двора.

Кликнете върху плана, за да го видите в по-голям формат ⇓

Вторият етаж е зает от трите семейни спални. Те са с приблизтелно еднакви размери, с южно и източно изложение. Всяка от тях има достъп до тераса. Обслужват се от обща баня, пред която е отделено перално помещение. За допълнително удобство в домакинството тук е разположен и малък, общ килер.

Кликнете върху плана, за да го видите в по-голям формат ⇓

 

 

 

За контакти и информация:

арх. Елена Стършанова

Студио „Стършанов Архитекти“

гр. Пловдив 4000
ул. Арх. Камен Петков, №64
Тел.:0887 499 002, 0888 964 894

Е-mail: office@arhitekti.bg

www.arhitekti.bg

 

 


  • Проекти по квадратура



  • ПРОЕКТИ НА КЪЩИ » » »   2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 |


    • кв.м : 206
    • година : 2018
        

    Споделете проекта във социалните мрежи