ЖИЛИЩА

Интериорен проект на еднофамилна къща HOUSE H

 Проекти на къщи от 200-300 кв.м / 602 разглеждания

254.00 кв.м

Подобен характер има и интериорът на къщата. Обилна светлина и лекота,  чисти пространства и плавен преход към дворната част.

Предверие

Достъпът от светлото и обширно преддверие, където е и стълбата за горното ниво, към дневната зона става чрез стъклена врата.

Интересен акцент в преддверието поставя функционална декоративна стена, която служи като голямо огледало, гардероб и най-вече – като параван пред входовете към двете спални.

Дневната зона  е решена преобладаващо в бяло с леки дървени акценти, внасящи топлина и уют.

Кът за четене и разговори е оформен към вътрешния двор на запад.

Модерната и функционална кухня със собствено складово помещение дискретно се вписва в общото решение.

Плъзгащите витрини и ниската мебел позволяват преливане на дневното пространство при хубаво време към градината. Тесни хоризонтални прозорци и светлинни шлицове по таваните и стените внасят динамика и  придават общо звучене на цялата зона.

Светла цветова гама, ниски мебели и естествени материали продължават стилистиката на дневната и в спалните помещения.

Родителска спалня на второто ниво

Спални на първото ниво

Вижте в голям размер…

  

На второ ниво акцентът пада на дървените облицовки и обзавеждане, и озеленените тераси на север и юг, пред спалнята и банята на родителите.

Мебелите са с хоризонтални пропорции и чисти линии, естествено и  скрито осветление, и отразяващи повърхности.

Вижте в голям размер…

  

Гардеробно помещение

Гардеробно

Модерен, светъл и функционален дом за хора със съвременно мислене и ориентация към природата.


Вижте разпределенията и фасадите на къщата…


За контакти:

apx.Алина Иванова
gsm:0899816877

e-mail:alina_dencheva@abv.bg
apx.Стефан Вълканов
gsm:0898677083
e-mail: stefanvalkanov@abv.bg

www.moderndesignarchitecture.com


  • Проекти по квадратура



  • ПРОЕКТИ НА КЪЩИ » » »   2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 |


    • кв.м : 254
    • година : 2011
        

    Споделете проекта във социалните мрежи